DEȘEURI NEFEROASE

Colectăm aluminiu, cupru, doze de suc/bere, radiatoare, cupru, alamă, bronz, plumb, inox, hârtie, carton etc.
Deșeurile neferoase pot fi de mai multe tipuri, însă majoritatea dintre ele sunt foarte dăunătoare pentru mediu: plumbul sau
acumulatorii. Deși plumbul se acumulează după o lungă perioadă de timp în organismul uman (prin poluare), poate avea efecte
devastatoare asupra sănătății.

 

Deșeurile neferoase pe care le reciclăm:
• Plumb
• Zinc
• Cupru
• Alamă
• Inox
• Acumulatori auto
• Aluminiu

• Hârtie

• Carton

 

După solicitarea primită din partea ta, echipa noastră îți răspunde într-un mod profesionist la orice nelămurire în legătură cu
colectarea deșeurilor neferoase.

 

Colaborăm cu persoane juridice, în special – Persoanele juridice au prioritate, mai ales dacă oferă spre reciclare cantități mari de deșeuri neferoase.
Oferim prețuri competitive – Evaluăm cantitatea de deșeuri colectate, iar în funcție de aceasta, dar și de starea și forma deșeurilor neferoase, oferim prețuri cu adevărat competitive.


Cumpăr neferoase
Cumpăr neferoase. Dacă ești interesat sș achiziționezi neferoase, centrul nostru de colectare și reciclare Ecoremat îți pune la dispoziție cele mai avantajoase prețuri pentru neferoase. Nu ezita să ne
contactezi pentru a solicita o ofertă sau pentru a afla mai multe detalii despre colaborare. Plată cash, pe loc!
Pentru deșeuri neferoase generate periodic vă putem pune la dispoziție în mod gratuit un container de colectare pentru care vom asigura și operațiunile de descărcare și transport.

Asigurăm acest serviciu și la cerere, ocazional, aducând containerul și pentru o perioadă mai scurtă.
În funcţie de cantitatea de deșeuri generate și de piața deșeurilor vă oferim un preț justificat pentru deșeurile reciclabile, de aceea ne ajută să știm despre ce cantitate este vorba ca să vă putem face o ofertă.
Mihovi.ro – Încheiem contracte de trasabilitate pentru carton, plastic, sticlă și acest fapt te scutește de alte griji și alte taxe.
#fara costuri suplimentare cu manipularea și transportul.

Contractele pentru deșeurile rezultate din activitatea dumneavoastră vă sunt necesare la APM care oferă și o serie de avantaje financiare.

Nu avem taxă de colectare!

Oferim o plată motivațională și trasabilitatea deşeurilor!
Va dorim numai succes!